Header menu

BabyPlask

For dem der ikke går på hold, men ønsker inspiration til vandleg og aktivitet

For dem der ikke går på hold, men ønsker inspiration til vandleg og aktivitet 

BabyTeamet/Øbro-Hallen tilbyder igen i år Babyplask 1 (ca. 8 uger/mindst 5 kg.  op til 1 år) og Babyplask 1-3 (fra 1 år - op til 3 år) med én forældre med i vandet. Man kan komme over og bruge bassinet med en instruktør på kanten/i vandet. Instruktøren kan bruges som inspirationskilde eller ”søgemaskine” i forbindelse med barnets aktivitet i vandet. Det var ikke decideret undervisning der foregik, men man har mulighed for at lade sig inspirere eller blive guidet. Instruktøren sørger for, at der er legeredskaber og rekvisitter i bassinet og gør sit til, at det var en fest for de små at være i vandet.

BabyPlask 1
Du er i vandet med din baby, og instruktøren er på kanten. 
Henvend dig f.eks. hvis du mangler inspiration eller har brug for vejledning. Hvis du føler dig usikker i situationen eller blot vil guides, så er instruktøren i nærheden for at hjælpe dig på vej til en god oplevelse i vandet med din baby. 
Er det første gang du skal i bassinet med baby, anbefaler vi, at man deltager på en ”Introduktion til det våde element” først.  
Har dit barn og du været afsted mange gange før, ønsker du måske blot lidt inspiration til at udfordre dit barn yderligere. Instruktøren står til rådighed.

Jeres bookede tid er oppe i babybassinet og af 25 minutters varighed. Kom derfor ca. ½ time forinden,
så I kan nå at bade og klæde om i ro og mag inden bassintiden. 

Babyplask 1-3 
Lad os se, hvad dit barn er til i dag. Måske skal der leges vildt, eller bare hygges på trappen. Det kan også være at barnet har lyst til at udforske alt det der er under vandet. Måske skal der lyttes til musik under vandet.  Eller leges med bolde, svømmes med ænder eller det kan være der skal hoppes fra kanten. Der vil være masser af tilbud til aktivitet i vandet.                                                       
- barnet bestemmer og instruktøren der er med i vandet kan guide og vejlede og komme med forslag til aktiviteter. 
Jeres bookede tid er nede i relaxbassinet  og af 25 minutters varighed. Kom derfor ca. ½ time forinden, så I kan nå at bade og klæde om, i ro og mag inden bassintiden.

Praktisk information
Pris kr.  95,- for baby med 1 forældre i bassinet
Husk barnet skal have engangsbadeblebuks + neopren badebuks på.  
(skal slutte godt til omkring lår og liv)
Sælges i billetsalget til kr. 140,- 
 
Den købte billet forevises i billetsalget.  

Disse aktiviteter tager vi hul på allerede fra næste uge så følge linket til hvor du booker og betaler for aktiviteten: Place2Book   
Vil du læse mere om hvad Babyteamet ellers har at byde på skal du være velkommen til at kigge fanebladene igennem.