Header menu

Kurbad

Kurbadet byder på en række forskellige muligheder for afslapning og forkælelse. OBS: Tidsbestilling er ikke muligt, ventetid kan forekomme.

Kurbadets faciliteter

Besøget kan eksempelvis suppleres med massage, aromabad og saltscrubspeeling

 

Saunagus

 

Finsk sauna

Traditionel sauna med tør varme, der har en afslappende effekt på kroppen. Kombiner evt. med kolde bade for en frisk opkvikkende effekt.


Infrarød sauna

Tør sauna hvis infrarøde varme trænger gennem muskler, led og væv, hvilket øger blodcirkulationen og ilttilførslen, hvorved kroppen hjælpes til at helbrede sig selv. Brug mindst 10 minutter for et minimum af effekt.


Dampbad

Med en luftfugtighed på 100% giver det traditionelle dampbad en behagelig total varmeoplevelse, som kan afhjælpe luftvejsgener og forkølelse. Kombiner evt. med sukker- eller saltkropspeeling. som renser og opfrisker din hud. Dampbadene findes på kurbadet dame- og herreafdeling.


Spabassin - 38º

Varme jetstråler skaber boblende vand som masserer og giver fornyet energi i kroppen.


Caldarium

Romersk dampbad, som er mere intensivt end det traditionelle dampbad, da man både får virkning af dampbad og strålevarme fra opvarmede sæder og vægge. Skiftende lysfarve i loftet. Anbefalet max ophold i 20 minutter.

Stenene i det første kar giver fodmassage og vekselvirkningen mellem koldt vand på 10˚og varmt vand på 38˚ sætter effektivt skub i blodomløbet.


Lysrum/lysterapi

Tænd for lysloftet, som lyser med 10.000 LUX og menes at have en gavnlig effekt mod bl.a. vinter- depression. Læn dig tilbage på den opvarmede bænk og nyd det, mens du drømmer om forår og sommer.

Varmtvandsbassin

Varmtvandsbassinet er tilgængeligt på følgende tider:

  • Mandag-torsdag kl. 14:00-15:00 og 18:30-20:30
  • Fredag kl. 07:00-08:00 og 17:30-20:30
  • Lørdag-søndag kl. 12:00-14:00

Billetten til kurbadet giver også adgang til svømmehallen. Minimumsalder 15 år.

Kurbadet kan også lejes til private arrangementer. Brug kontaktoplysningerne nedenfor.

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.